Is dit het nu?

Stel jij jezelf die vraag wel eens?

Heel herkenbaar.

Voor mij is mijn leven al een hele zoektocht geweest, zowel privé als professioneel.

Op professioneel vlak vallen de puzzelstukjes nu in elkaar. Persoonlijk gezien heb ik al een heel traject afgelegd en het leuke is dat het een proces is, nooit afgerond. En dat proces neem ik mee in mijn professionele groei. Want groeien doen we, dat is zeker!  Stap voor stap.

Ik weet nog dat ik op een gegeven moment het gevoel had écht vast te zitten. Ik leefde op automatische piloot maar zette geen stap meer. Ik hield mezelf tegen maar had geen idee hoe er verandering in te brengen of wat de reden zou zijn.

Via via kwam ik bij Anne Nieuwejaers terecht. Na een gesprek van een uurtje op donderdag schreef ik me onmiddellijk in voor een winter midweek die maandag zou starten.

En amai, wat daar gebeurde….

Tranen met tuiten heb ik geweend, al het verdriet van 40 jaar kwam eruit.
Ik was met momenten doodop en mijn lijf deed zeer… Ik, die nooit fysieke klachten of hoofdpijn had: rugpijn, bonzend hoofd, …

Maar het was de moeite waard.   De inzichten die ik meekreeg.
Zo was ik gestopt met leven. Dit allemaal door onverwerkt verdriet van afscheid nemen: overlijdens van vader en broers, dromen en plannen zien verdwijnen, …
Ik was gestopt met voelen, bewust zijn van wie ik was en weten wat ik wil.

Deze midweek was een eerste stap. Dit is nu ongeveer 3,5  jaar geleden. En ik ben niet meer gestopt met stappen zetten.  Op mijn tempo… met ups en downs…

Ik ben sterker geworden. Ik voel me krachtig. Ik durf opkomen voor mezelf en de weg volgen die goed voelt. Ik durf stilstaan en me de vraag stellen: “Wil ik dit wel? Is dit écht iets van mij of cijfer ik mezelf weer weg?”

En dat wens ik ook jou toe: je krachtig voelen, stappen zetten richting JOUW waarheid. 

Kan je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken?

Ik luister graag…plan hier een gesprek.

Zo heb jij een moment dat je je vraag kan voorleggen aan iemand zodat jij weer verdere stappen kan zetten. 

Want weet je… je bent het waard!