Ik ben Els Hellemans. Mama van twee toffe zonen, die hun weg zoeken in de maatschappij.

Sinds ik mama ben, heb ik altijd geworsteld met de balans werk-privé. Dan had ik kinderen en wilde ik bij mijn kinderen zijn maar de maatschappij leerde me dat je moet gaan werken.

Tot twee keer toe hebben de omstandigheden mij gedwongen om daar eens goed over na te denken.

Plotseling besefte ik dat dat niet bij mij past. Werken en werken, leven van de ene vakantie naar de andere. Verplicht aanwezig zijn op kantoor ook al is er niet veel werk terwijl er thuis nog een wasmand strijk en de kuis ligt te wachten.

Nee, dit moest anders. Ik wil werken, hard werken maar op mijn voorwaarden:
Ik wil écht nuttig werk leveren.
Ik wil anderen helpen.
Ik wil samenwerken met mensen die mijn meerwaarde inzien en die ook appreciëren.

Ik ben er immers van overtuigd:

Quote teken2

Als je iets doet dat je graag doet, ben je gelukkig…
Als je hiermee ook anderen kan helpen, ben je nog gelukkiger!

Op die manier ben ik in staat om de balans werk-privé zelf te creëren en in het oog te houden.

Dat is voor mij vrijheid.

Ik wens het iedereen toe: werken op een manier en in een omgeving waar je je goed voelt, dat je je energie mag steken in de taken die je graag doet waardoor je tijd hebt voor de dingen die belangrijk voor je zijn. 

Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar mensen wil ik anderen hierin ondersteunen. 

Ik geloof immers dat ieder zijn eigen talenten en sterktes heeft. Als we die talenten bundelen dan kan er iets moois ontstaan.
Want hierin volg ik Steve Jobs:

Quote teken2

Grote dingen worden nooit door één persoon gedaan.

Je hebt het vast al gemerkt: ik ben een echte quotes-fan. Dus deze geef ik ook nog graag mee:

Quote teken2

Met de juiste mensen om je heen, kan je groeien!

Dit heb ik afgelopen jaren mogen ervaren. Als je mensen om je heen hebt die luisteren, je potentieel zien, je motiveren, eventueel met je meedenken en de juiste vragen stellen waardoor jij inzichten krijgt en weer verder kan dan leer je zoveel bij – vooral over  jezelf. Zo’n mooie ervaring.

De ervaringen die ik opgedaan heb in mijn vorige jobs, gecombineerd met de inzichten opgedaan tijdens recente opleidingen, geven me een mooie start. Leergierig als ik ben, wil ik nog bijleren, veel bijleren. Door interactie met anderen, gaat dat zeker het geval zijn want:

Quote teken2

Al doende, leert men.

Opleidingen
  • Bewustzijnstraining – De kunst van goed voelen
  • Opleiding tot loopbaancoach – Het Coachingatelier
  • Opleiding tot coach volgens ICF markers – HRD Academy
  • Opleiding Verbindend Life Coach – Coach Clinic

Wil je weten hoe ik in het leven sta? Volg me dan zeker via Facebook en Instagram.

De mindshifts die mij een rustiger leven bezorgden én mij krachtiger in het leven doen staan… deze heb ik met veel liefde neergeschreven in mijn e-book.
Als je ze toepast, kunnen deze lessen ook jouw leven veranderen.
Vraag je e-book snel aan via deze link.