Languit in het gras, naast de waterkant, verliefd tot over m’n oren…

Ik herinner het me nog alsof het gisteren was…maar nee, ik was 16. Lang geleden dus…

En toen kwam de vraag: “Vertel eens iets over jezelf”

Daar lag ik dan: “Euh…..” met mijn mond vol tanden. Ja, een verlegen meisje, nog niet veel meegemaakt. Dus verder dan mijn hobbies kwam ik niet…..

Lang heeft die relatie niet geduurd…Maar als ik de vraag nu krijg, zou ik antwoorden:

 

Ik ben Els, motivator, meedenker en uitvoerder uit Duffel. Ik help solo-ondernemers om hun passie in de wereld te zetten of verder uit te bouwen. Klanten vertellen me dat ze met een gerust hart opdrachten aan mij toevertrouwen. Ze voelen zich gehoord.

Ik zou het liefste leven in een wereld waarin iedereen elke dag opnieuw zijn eigen talenten kan ontwikkelen en beleven. Optrekken met mij kan dus betekenen: elke dag energie, bezig zijn met wat je graag doet en rust in je hoofd.

 

Wat zou die gast van toen hierop antwoorden als ik hem dit vertel? Benieuwd…