Naar aanleiding van mijn 40ste verjaardag (ondertussen al een jaar geleden) had ik  een bongobon voor een overnachting voor 2 personen cadeau gekregen.
Ik was hier heel blij mee want ik trek er graag op uit met mijn 2 zonen om hen een stukje van de wereld te laten zien. Nu … een bongobon voor 2 personen met 3 gebruiken? Hoe pakte ik dit aan? Een familiekamer vind je niet in elk hotel. Misschien een éénpersoonskamer bij boeken…
Met als gevolg … er ging toch wel een jaartje over vooraleer ik een besluit nam hoe deze bon te gebruiken.

Ondertussen had ik hem ook al aan mijn vriend laten zien en gevraagd welk hotel hij eventueel zou uitkiezen. Reisgraag als hij is, had hij snel zijn keuze gemaakt.  Toch voelde het niet oké voor mij om te reserveren voor ons tweetjes. Ik wilde dit immers met mijn kinderen delen want zij komen tenslotte op de eerste plaats.

Apenheul

Het waren uiteindelijk de kinderen die me op een idee brachten. Ze wilden nog eens naar Apenheul in Nederland.  Daar was ik jaren geleden ook al eens met hen naartoe geweest. Ze hadden daar  zo’n leuke herinneringen aan overgehouden dat ze er nogmaals naartoe wilden. Omdat het toch al snel 2 uur enkel rijden is, kreeg ik het idee om een hotel in de buurt te zoeken….met de bongobon.  En jawel, het was snel gevonden. Voor de kinderen was het oké zolang er maar een zwembad in het hotel zou zijn. En….dat was het geval. Surplus, er was nog een familiekamer beschikbaar op de gewenste data.
De kinderen vroegen zelf of mijn vriend mee zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan!

Dus …iedereen tevreden:
– Ik tevreden dat ik dit met iedereen die me lief is, kon delen.
– De kinderen tevreden dat ze naar Apenheul gingen en konden zwemmen.
– Mijn vriend tevreden dat hij meekon en de stress van het werk even achter zich kon laten.

Het werden twee mooie dagen.  De omgeving was zo mooi en veelzijdig dat ik er zeker nog eens op fietsweekend wil.

Ken je ook dat gevoel dat je iedereen tevreden wil stellen?  Je familie trekt aan je mouw om leuke dingen te doen terwijl je eigenlijk die administratieve taken van je bedrijf nog moet verwerken. Je zit echt tussen twee vuren. Hoe zou het voelen moest je de twee kunnen combineren? Onbezorgd met je familie op stap terwijl de administratie van je bedrijf voor je gedaan wordt! Denk erover na en neem gerust vrijblijvend contact met me op.