Met het warme weer van de voorbije weken, komen ook de kleedjes, topjes en de shortjes nog eens uit de kast.
Omdat we tijdens onze vakantie toch ook sportieve activiteiten gepland hadden, zoals hoogteparcours en mountainbiken ging ik op zoek naar de shortjes. Ik vond nog een leuk shortje dat ik al jaren geleden gekocht heb.  De voorbije jaren heb ik afgerekend met heel veel stressmomenten dus … de kilo’s zijn erbij gekomen. Spannend dus als ik nog eens dat shortje bovenhaal.
Vorig jaar paste het nog maar dit jaar was ik ervan overtuigd dat het me niet meer zou lukken.  Het grappige is: volgens het etiket is het een maatje 36 maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit maatje 36 had.  Maar ja, het is het idee, hé en daar word ik telkens weer vrolijk van.

Past het nog?

Ik dus met een klein hartje…
En raar maar waar … de broek past me nog!  Ik weet niet wat het is met deze broek maar die groeit precies met me mee! Andere broeken van dezelfde stof krijg ik allang niet meer aan. Wel een zálig gevoel natuurlijk, dat maatje 36 ?.

Nu de vraag aan de ondernemers onder jullie: groeit je bedrijf ook mee met de veranderende maatschappij? Werk je nog net als vroeger of maak je gebruik van de nieuwste tools om te communiceren met je klanten en taken door te geven aan je collega’s? Heb je het gevoel dat je efficiënter kan werken maar weet je niet hoe? Doe je nog steeds alle ondersteunende taken zelf terwijl je eigenlijk met je passie bezig wil zijn?
Neem vrijblijvend contact met me op. Door samen te brainstormen, kan je bedrijf groeien!